Algemene Leden Vergadering + Financiën

Beste Leden,

Er zijn vragen ontstaan over de Algemene Leden Vergadering die 30 mei gepland was. Doordat de A.L.V niet tijdig aangekondigd was, waren we helaas genoodzaakt om deze opnieuw in te plannen. Daarbij komt dat we afgelopen jaar geen penningmeester hebben gehad, hierdoor is het inzicht in de financiële situatie niet meer duidelijk. Op dit moment staan er aan de ene kant nog betalingen open en aan de andere kant zijn er nog contributies niet geïncasseerd. Niet zoals we willen en zoals het hoort.

Hierdoor hebben we dus ook nog niet over kunnen aan tot uitbetaling van de vergoedingen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Onze nieuwe penningmeester is keihard aan het werken om alles op een rijtje te krijgen. En begonnen met de eerste vergoedingen uit te keren. Alle vergoedingen zullen zeker betaald worden, daar is geen twijfel over.

De nieuwe datum voor de A.L.V. is 23 juni ’15. Ook dan willen we de nieuwe begroting klaar hebben en de financiële situatie in kaart krijgen. Of dat ook gaat lukken durven we nog niet te beloven.

Binnenkort krijgen alle leden de uitnodiging voor de A.L.V. in de bus met de agenda. We hopen jullie allemaal te zien, aangezien er belangrijke zaken te behandelen zijn en de vacature van voorzitter ingevuld moet worden.

Het bestuur.

Reacties niet Mogelijk