Een seizoen opening om een traditie van te maken!!

IJsselstein 30-08-2015

Het was een geweldige opening van het seizoen. “t Heem was omgetoverd in een basketball tempel. Om 16:00 stonden Jesper Jobse en Nies Plieger klaar voor de Jump talenten . Allemaal klaar met een bal in de aanslag. DSC_3962Waanzinnig, zoals in de aankondiging te lezen was, stond er en clinic op de agenda van niet zomaar de minste. Niels en Jesper hebben afgelopen zomer en vorig jaar Nederland vertegenwoordigd in het 3×3 basketbal. Jesper en Niels zijn niet alleen goed in basketballen, maar ook in clinics geven, want het was een geweldige ervaring.

Na de clinic was de eerste (oefen)wedstrijd voor heren 1 gepland. Tegen het U23 team van UBALL, welke dit jaar uitkomt in de Dutch Talent league, de laatste stap naar de senioren eredivisie. Het was een ontzettend leuke wedstrijd om naar te kijken. DSC_4092Voor onze mannen van Jump was het een wat snellere wedstrijd dan ze gewend zijn, maar wat dat betreft deden ze niet onder aan het team uit Utrecht.

De sfeer in de hal was ouderwets gezellig, met ruim 150 mensen op de tribune die naar de seizoensopener kwamen.

In de kantine was door Bouncewear een basketball winkel ingericht. Met schoenen, kleding, ballen, etc. Mede hierdoor was het helemaal af.

Als je een dag als deze kan organiseren binnen 2 weken en het is al zo goed bezocht, hoe zou het zijn als het een traditie wordt om 2x per jaar te doen?

Bekijk alle foto’s hier

 

Reacties niet Mogelijk